Reviews

Kwalitatief goede producten en goede service, tegen een redelijke prijs.

H.W. de Jongh 08/07/2020

Snelle levering, mondkapjes zien er goed uit. 

Julia 04/06/2020

Super snelle levering. Prachtig verpakt. Erg mooie bretels. Dus ik super blij.

Jan Neuteboom 17/08/2019

Zeer snelle levering, goed verpakt.

Leon van Lier 17/12/2018

Zeer correcte snelle ver zending .. mooi materiaal ( riem)

Mat 05/12/2018

Perfect! Eerst even telefonisch contact gehad voor een advies ( online bestellen is soms lastig met kleuren / kwaliteit ) maar ben goed te woord gestaan en heb daarna direct een bestelling geplaatst. De producten waren snel geleverd, zijn van goede kwaliteit en zijn helemaal naar wens! Een aanrader!

Mike 29/08/2018

Prachtige stropdas ontvangen in de kleur koraal. Mooie stof van goede kwaliteit. Stropdas was netjes verpakt en zonder beschadiging geleverd.

Annette Spies 17/07/2018

Goede kwaliteit en snelle service

Stefan 11/07/2018

Snelle levering, goede kwaliteit

KEES VAN OOSTERHOUT 13/05/2018

Alles verloopt heel soepel en correct.

Marten de Jong 01/05/2018

Prima service

Ton 14/12/2017

Een overzichtelijke site met mooie producten, supersnelle service en duidelijke informatie voorziening omtrent voortgang, alles wat je wenst wanneer je via internet besteld.

Dirk T Boot 27/11/2017

Helaas niet dezelfde dag verzonden zoals toegezegd op jullie website bij bestelling/betaling voor 16.00 uur en een voorradig product, maar desalniettemin wederom tevreden met het overhemd!

Arend Dorsman 15/11/2017

Mooie kwaliteit en er wordt veel info gegeven over de producten die je kan kopen.

Noah Sips 06/06/2017

Twee stropdassen (E.L. Cravatte) en een riem besteld. De volgende dag geleverd, netjes kreukvrij verpakt. Vorig jaar had ik al twee stropdassen besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het produkt. De lengte is voor mij prima en ze laten zich mooi knopen. Nu dus wederom twee van deze dassen gekocht.

Martin 28/02/2017

Tevreden over de aankoop!

Rajeev Ramdihal 16/01/2017

Goede service, ondanks feestdagen snelle verwerking. Kwalitatief zeer goede producten.

Twan Schevers 29/12/2016

Supersnel geleverd, perfecte service.

Jasper 18/12/2016

Niet helemaal tevreden. Ik kreeg mijn bestelling niet toegstuurd, terwijl de betaling bij u binnen was. Ik heb over het uitblijven van de toezending met u contact gehad en daarna is de bestelling keurig bezorgd.

A. Keller 19/11/2016

Zeer correcte snelle levering!

G. Veneberg 08/11/2016

Prima winkel met een ruim aanbod in accessoires. Ook het retour sturen voor een vervangend artikel is geen probleem en zo gedaan.

Luuk Janssen 12/07/2016

Snelle levering en de afbeeldingen geven goed weer hoe de stropdassen eruit zien! Prima service en mooie producten!

Esther van Rossen 15/04/2016

Zondag besteld woensdag in huis! Prima service gemaild ivm een wijziging bestelling na het plaatsen hiervan en ik werd de maandagochtend direct gemaild dat de wijziging is doorgegeven. Kwalitatief hoge producten. ik kom zeker terug!

Koteris 16/02/2016

Uitstekend Profuomo overhemd voor scherpe prijs en daarbij ook nog een gratis zijden das! Superdeal!

Bart Teeuwen 08/02/2016

Mooi overhemd, goede kwaliteit.

Anonymous 28/12/2015

Overzichtelijke website en afspraken worden nagekomen (tijdige levering). Positieve ervaring dus.

Eric Oving 18/12/2015

Overhemd bleek uitverkocht. Mail ontvangen met (passend) alternatief voorstel. Keurig verzonden en afgehandeld.

Bjorn.. 18/11/2015

Het profuomo overhemd is van erg goede kwaliteit en over de pasvorm ben ik ook erg te spreken. Moderne fit en boord en de stof ik dik en erg strijkvrij als je hem na het wassen gewoon ophangt. Snelle levering en een goede prijs, zeker aan te raden

Freek 56 27/10/2015

Goede en tijdige service, de overhemden van Profuomo zijn van goede kwaliteit. Kortom: zeer tevreden!

Anonymous 10/09/2015

Snelle service en goede kwaliteit. De kleur van de bestelde stropdas wijkt helaas wel behoorlijk af van het plaatje.

Maartje 02/09/2015

Goede kwaliteit van producten. Goede levertijden. Al met al score: 9 !!

Colin Knaake 30/06/2015

Prima geregeld, goede overhemden, beste prijs die ik kon vinden op internet voor overhemden met dubbele manchetten en de overhemden zien er tegelijkertijd top uit.

Anonymous 30/04/2015

Stipte levering. De bestelling geheel in orde.

Ton Nilsen 13/03/2015

Snel en goed geleverd

Anonymous 12/03/2015

Keurige en snelle levering van de bestelling

anonymous 10/03/2015

Klantvriendelijke website Vlotte afhandeling, Snel bezorgd. Dat is wat we willen. Keep up the good work!

Anonymous 24/02/2015

Topservice met topproducten. What you see is what you get! Had 2 stropdassen besteld, maar was een beetje huiverig ivm de kleuren... Nergens voor nodig is! Supermooie producten! Verzendtijd klopt met indicatie en communicatie is snel en meer dan vriendelijk! En wat deze aankoop helemaal af maakte en voor een smile op m\'n gezicht zorgde was de persoonlijle boodschap haha Tot een volgende keer, Stijlvollegroet, Cey

Ceycey 13/02/2015

Hele goed kwaliteit en een goede prijs snelle levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer er wat verzonden wordt

Twan 29/12/2015

Via webshop besteld en in de winkel opgehaald. Voor het eerst in de winkel te Amsterdam geweest. Leuke winkel met gemotiveerd en service gericht personeel. Fijne benadering, waarbij personeel adviserend verkoopt i.p.v. target gericht. Als klant waardeer je dit.

Anonymous 23/12/2014

Uiteindelijk tevreden over levering, maar duurde 5 dagen. Na 3 dagen gebeld: product was niet op voorraad, maar werd vandaag alsnog verstuurd. Het kwam goed, maar een berichtje dat er een vooorraadprobleem is en dat levering langer op zich laat wachten is netjes!

m.kruizinga 14/12/2014

Vorige week een overhemd besteld, echter vergeten een gratis stropdas mee te bestellen. Één telefoontje en de volgende dag de stropdas al in huis. Dus service is super.

Hennie Hubers 10/12/2014

Moest voor een oudere heer bretels hebben voor de suprise.Was zeer verrast door jullie website en dat er zoveel soorten te koop zijn.In de winkel kon ik alleen bij de Hema iets dergelijks vinden maar niet van deze kwaliteit. Volgende dag al geleverd dus prima service! Ben zeer tevreden en hopelijk degene die morgen de suprise krijgt net zo!

Anonymous 04/12/2014

Prima service en correcte levering

Romain Wijckmans 02/12/2014

Goede service, goede en snelle bereikbaarheid en geleverd binnen de afgesproken tijd. Ik ben een zeer tevreden klant.

Richard Hartlief 08/11/2014

echt snelle bretellen !

MarcL 03/11/2014

Snel geleverd en mooie stropdas.

Anonymous 29/10/2014

Zeer goede service, levertijden precies conform verwachting. Ben zeker van plan hier vaker te bestellen.

MartijnK 17/09/2014

Zeer goede service, levertijden precies conform verwachting. Ben zeker van plan hier vaker te bestellen.

Martijn Kroon 17/09/2014

Net overhemd en netjes geleverd. Eerst nog een probleempje met de levering. Dit is keurig en snel opgelost.

Peter1 07/09/2014

prachtige das in mooie kleur

RASQUIN 05/09/2014

keurige spullen

Anonymous 07/07/2014

snelle en correcte levering.

Christine Vanthuyne 15/06/2014

Onlangs 2 Profuomo overhemden gekocht. Shirts zijn bijzonder snel en keurig bezorgd.

GJ 18/05/2014

Snelle levering! Helaas was 1 van de manchetknopen vrij snel kapot, maar dit werd zeer snel en goed opgelost!

Anonymous 13/05/2014

Prima das en sokken, goede kwaliteit.

Anonymous 12/05/2014

Super!

Niek L. 08/05/2014

Goed, snel en interessant geprijsd! Enig minpuntje is dat deze beoordeling niet via een ipad lukt...

hans1111111 26/04/2014

Online bestellen lukte niet maar via telefoon werd dit goed en snel opgelost. Prima service en snelle levering.

Louis M. De Leeuw 17/04/2014

prima goede kleur.

C. Both 14/04/2014

Veel keuze. Mooie stropdassen. Had al eerder 2 stuks besteld. Nu weer 2 extra. Netjes geïnformeerd en snel geleverd. Prijzen gewoon goed. Verzendkosten zeer redelijk. Al met al voor mij the place to be voor stropdassen!

Joris28 02/04/2014

Overzichtelijke website, ruim aanbod en goede service!

Anonymous 04/03/2014

Profuomo overhemd gekocht. Snelle levering en goede prijs. Kom zeker hier nog een keer terug

Martijn 046 14/02/2014

De levering van mijn setje van een das en manchetknopen in bordeauxrood was ruim op tijd en netjes verpakt! Ik zal in de toekomst zeker nogmaals een bestelling doen bij uw webwinkel. Met vriendelijke groet, Christiaan

ChristiaanB 10/02/2014

Prima service, netjes volgende dag in huis! Mooie kwaliteit!

Claudia 15/01/2014

Prima

Anonymous 15/09/2013

top snel en netjes

Anonymous 05/09/2013

De tijd tussen bestelling en ontvangst was ruim een week. Dit komt waarschijnlijk door de vakantieperiode. Overigens was dit duidelijk op de website aangegeven. Het product was netjes verpakt en ik ben tevreden met de bestelling.

Martijn2013 15/08/2013

Snelle afhandeling en levering. Stropdassenzien er prima uit en lijken van goede kwaliteit

MartijndeG 09/07/2013

Mooie kwaliteit die overeenstemt met de genoemde details op de website. Daarbij is de levering ook snel en discreet.

Anonymous 08/07/2013

Het is nu de 2e keer dat wij bij u een bestelling doen en de service die u geeft is grandioos, niet moeilijk en vandaag besteld morgen in huis. deze slogan klopt helemaal. ik kan ieder aanraden om bestellingen bij u te plaatsen

Wim Knublauch 04/07/2013

Veel keuze bij de accessoirewinkel. 2 mooie stropdassen besteld. Zien er prima uit.

Anonymous 21/06/2013

Snelle levering en uitstekend materiaal

Kesteleyn-Hamelink 03/04/2013

ik ben zeer te spreken over de service van snelle levering en de kwaliteit het bestelde product.

Gerard van der Zijden 10/03/2013

Voor mijn trouwen was ik opzoek naar een witte stropdas. Onlangs de mooie foto\'s heb ik div. modellen bestelt om de kleur goed te bekijken. Nadat ik een keuze gemaakt heb kon ik deze overige retour sturen binnen 1 week stond het geld van de retour gestuurde spullen op mijn rekening. Echt keurig. Nu nog even wachten op de dag zelf.

R Kasteel 07/03/2013

Schitterend profuomo hemd besteld,snel geleverd en goede communicatie. Bedankt en tot volgende keer!

David Jansen 19/02/2013

Fantastisch snelle en goedkope levering, keurig verpakt. Prima kwaliteit.

Franz den Broeder 22/12/2012

Goede service. Product keurig op tijd geleverd na het ontvangen van een verzendingsbevestiging. Product ziet er netjes uit, gelijk de foto op internet de verwachting schept. Tevreden klant!

Tamara Ras 15/11/2012

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen retourneren.
Dé accessoire specialist in grote aantallen.

Betaal veilig online

×